Opgeleverd

Start bouw van Het Tolhuis

25 juni '21

De start bouw van Het Tolhuis komt steeds dichterbij. Inmiddels zijn er 3 appartementen verkocht. Zodra er 4 appartementen verkocht zijn, willen we groenlicht vragen voor de start bouw van de appartementen. Dat betekent dat de aannemer in oktober al kan beginnen met de bouw van Het Tolhuis! Stap nu in en geniet over niet al te lange tijd van wonen op één van de mooiste plekjes van Huysackers. Zie jij jezelf hier wel wonen? Vraag direct een optie aan!

image alt

De extra's van Het Tolhuis

Wie hier een appartement koopt, krijgt waar voor zijn geld. Dat zit hem niet alleen in de charmante architectuur met hoogwaardige details, de grootte van de appartementen is zeker ook een dikke plus. Met gemiddeld 124m2 doen de appartementen niet onder voor een gemiddelde eengezinswoning. Ook buiten geven we je de ruimte. De balkons zijn zo’n 16 m2 groot en liggen goed op de zon. Zoals je mag verwachten in dit segment, zijn de appartementen mooi afgewerkt met luxe sanitair én zelfs een complete keuken is bij de koop inbegrepen. Natuurlijk krijg je van ons alle vrijheid om sanitair en keuken naar eigen smaak en idee aan het passen. Tot slot heeft iedereen een berging met stroomvoorziening én een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage.

Bekijk appartementen

Vraag direct een optie aan

Zie jij jezelf hier wel wonen? Bekijk de beschikbare bouwnummers bij het woningaanbod en vraag direct een optie aan. Het is heel gemakkelijk en op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Naar appartementen