Opgeleverd

De bouw van Het Tolhuis gaat starten!

31 augustus '21

Hoera, de hoeramail is verstuurd en dat betekent goed nieuws voor de kopers van een appartement in Het Tolhuis in Huysackers. Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld of er wordt geen beroep op gedaan en dat betekent dat de bouw definitief van start gaat!

image alt

Start bouw begin 2022

Eerder hebben we aangegeven dat de aannemer BMV Veldhoven in oktober 2021 zou starten met de bouw. Nu de aannemer de start bouw aan het voorbereiden is blijkt dit helaas niet haalbaar. De aannemer heeft te maken met een schaarste in bouwmaterialen en de bijbehorende lange levertijd waardoor de start van de bouw wat langer op zich laat wachten. BMV Veldhoven gaat ervan uit begin 2022 te starten met de (bouw)werkzaamheden. De aannemer doet zijn best om zo snel mogelijk te beginnen. Tot die tijd is hij druk met alle voorbereidingen.

Wonen in Het Tolhuis?

Op dit moment is er nog 1 appartement vrij en zijn de 3 overige appartementen onder optie. Bekijk de beschikbaarheid bij het woningaanbod en vraag direct een optie aan. Het is heel gemakkelijk en op werkdagen hoor je binnen 24 uur of het appartement aan jou is toegewezen.

Is jouw droomappartement momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Naar woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Naar woningaanbod