Opgeleverd

Bergingen en parkeerplaatsen

27 mei '21

Op de begane grond van Het Tolhuis komt een parkeergarage met parkeerplekken en bergingen voor de toekomstige bewoners. Hier staat jouw auto en fiets altijd veilig en droog. 

Staat jouw auto straks ook hier?

In totaal zijn er 14 parkeerplaatsen in de parkeergarage. Appartement 1, 2, 3, 4, 6 en 7 krijgen 1 parkeerplaats en appartement 5, 8, 9 en 10 krijgen 2 parkeerplaatsen. Heb je een elektrische auto? Dan is het goed om te weten dat het plaatsen van een laadpaal optioneel mogelijk is.

Komen er vrienden of familie over de vloer? Ook aan de bezoekers is gedacht. Bij de ingang zijn nog 4 parkeerplaatsen en ook in de wijk zijn voldoende parkeerplaatsen om de auto te parkeren.

Parkeerplaatsenoverzicht bekijken
image alt

Een berging voor de fietsen

Ieder appartement heeft ook een berging in de parkeergarage. Alle bergingen zijn minimaal 8,2 m2 en maximaal 12 m2 groot. Dit is groot genoeg voor het stallen van 2 fietsen, gereedschap, tuinkussens en barbecue. Alle bergingen zijn ook voorzien van elektra, zodat de elektrische fiets opgeladen kan worden. Bijna een must als je hier woont, want de landelijke omgeving leent zich perfect voor een heerlijke fietstocht.

Wonen in Het Tolhuis iets voor jou? Bekijk de appartementen bij het woningaanbod en vraag direct een optie aan.

Bekijk de appartementen