Nieuwbouw Huysackers

In nieuwbouwplan Huysackers komen in totaal zo'n 430 woningen. Het nieuwe dorp in Veldhoven wordt in verschillende fases verkocht en gebouwd. Ga er vooral kijken en ontdek zelf hoe mooi het wordt.

image alt

Fase 2B - in verkoop

In Huysackers fase 2B komen in totaal 120 woningen. Het woningaanbod bestaat uit verschillende woningtypes, waaronder twee-onder-een kapwoningen, patiowoningen, vrijstaande woningen, hoek- en rijwoningen, beneden- en bovenwoningen en starterswoningen. De verkoop van deze fase is gestart op maandag 19 april 2021 om 15.00 uur. Op 29 april 2021 zijn de woningen toegewezen. Bekijk bij het woningaanbod de actuele beschikbaarheid van deze fase.

Naar woningaanbod
image alt

Fase 2A - uitverkocht

Fase 2A in Huysackers bestaat uit 73 woningen in verschillende typen; 2 onder 1 kapwoningen, hoek- en rijwoningen en vrijstaande woningen. De verkoop is gestart op 17 februari 2020 en inmiddels zijn alle woningen uit deze fase verkocht.

image alt

Fase 1 - uitverkocht

Huysackers fase 1 bestaat uit 61 koopwoningen, waaronder 2 onder 1 kapwoningen, patiowoningen en vrijstaande woningen. Ook komen er 18 bouwkavels, deze worden door de gemeente Veldhoven verkocht. De verkoop van de 1e fase is gestart op 15 april 2019 en de bouw startte een half jaar later, in december 2019. Inmiddels zijn alle woningen uit fase 1 verkocht.

Meer weten? Veel gestelde vragen
Hoe wil jij wonen in Huysackers? Bekijk het aanbod