Wonen in Huysackers
Logo Logo
22 juli '19

Een bodemwarmtepomp in jouw nieuwbouwwoning

In Huysackers worden de woningen niet meer aangesloten op het gasnet. Gelukkig zijn er hele comfortabele en duurzame alternatieven om je woning en water te verwarmen! Zoals een bodemwarmtepomp. Heb je een nieuwbouwwoning op het oog met een bodemwarmtepomp? Bekijk dan de animatie waarin schematisch wordt uitgelegd wat dit inhoudt voor jouw nieuwbouwwoning!

Een lekker warm huis

Bij alle woningen in Huysackers wordt de warmtepompinstallatie geplaatst in de technische ruimte. Ook wordt daar een expansievat gemonteerd. De leidingen die de grond in gaan zijn in staat om 'warmte' uit de grond op te nemen en te transporteren naar de warmtepomp. Via dit ingenieuze systeem heb je een warm huis via vloerverwarming en heerlijk warm water. De temperatuur regel je via een thermostaat in de woonkamer en ook alle slaapkamers hebben een thermostaat. De temperatuur in de badkamer kun je ook nog regelen met een elektrische radiator. Een bodemwarmtepomp in Huysackers is volledig bij de v.o.n. prijs van de woning inbegrepen.

Meer over duurzaamheid

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.