Wonen in Huysackers
Logo Logo
8 april '19

De datum is geprikt

Heb jij 15 april al in je agenda staan? Dan starten we met de verkoop van de 64 woningen in Huysackers. In een prachtige groene woonomgeving woon jij straks in Huysackers, een rijk gedetailleerde woonwijk aan de rand van Veldhoven.

15
april

Start verkoop Huysackers

Deze keer lekker thuis aan de keukentafel of op de bank. Want we starten online met de verkoop van Huysackers.

Definitieve impressies

Met de start verkoop op minder dan een week afstand, wordt er steeds meer van de woningen en de omgeving van Huysackers Veldhoven op onze website zichtbaar. We kunnen nu met gepaste trots vertellen dat de definitieve impressies bij het woningaanbod staan. 

Impressies per bouwnummer

Alle verkoopstukken straks online

Op 15 april 2019 staat alle verkoopinformatie per bouwnummer online. Denk hierbij aan de verkooptekeningen, optielijsten, optietekeningen en de technische omschrijvingen. Op deze dag ontvang je de mail met daarin de link naar de start verkooppagina.

De verkoopprocedure

Definitieve prijzen

De verkoop van de woningen in Huysackers start binnenkort, maar waarom wachten met de prijzen als deze nu al definitief zijn? De verkoopprijzen zijn inclusief keuken, sanitair, tegels en zonnepanelen op de woning. De woningen zijn allemaal 0 op de meter, dit betekent dat je in aanmerking kunt komen voor de groenhypotheek.

Prijzen per bouwnummer
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar Te huur In optie Verkocht Verhuurd In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.