Wonen in Huysackers
Logo Logo

De woningen in Huysackers blijken ook in fase 2 weer enorm populair. Amper 6 weken na de start verkoop hebben al aardig wat kandidaten de koopovereenkomst digitaal getekend. Een update!

Lees verder

De plannen om een nieuwe school te starten in Huysackers zijn definitief. Op termijn zal een nieuw schoolgebouw in Huysackers worden gebouwd.

Lees verder

De overheid heeft aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus (COVID-19) in Nederland te voorkomen. Dat betekent dat onder andere scholen, sportverenigingen en horeca gesloten zijn. De woningen van Huysackers is een project van BPD Bouwfonds Property Development en de werkzaamheden daaromtrent draaien de komende weken gewoon door.

Lees verder

De uitslag van de toewijzing is bekend en van de 73 woningen in fase 2a zijn bijna alle woningen onder optie. Op 1 vrijstaande woning na. Wil jij wonen in een vrijstaande woning in dit nieuwe dorp in Veldhoven? Laat wat van je horen want misschien is zo'n vrijstaande woning net iets wat jij zoekt!

Lees verder

De woningen in fase 2A zijn toegewezen. Ben jij één van de kandidaten die tijdens de inschrijfperiode voorkeuren doorgaf voor Huysackers?

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Huysackers Fase 2A is gestart! Alle informatie over de woningen kun je downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van Huysackers Fase 2A? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

Lees verder

Zet alvast in je agenda! Maandag 17 februari start om 15:00 uur de online verkoop van de woningen in Huysackers Fase 2A. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

Lees verder

De prijzen van de 73 woningen in Huysackers Fase 2A zijn definitief vastgesteld. Interesse in een van zo'n prachtige woning in deze nieuwbouwwijk in Veldhoven? Lees dan snel verder.

Lees verder

Een nieuwbouwwoning? Dat is wel zo makkelijk én kan behoorlijk schelen in de maandelijkse energielasten. Makkelijk omdat je bij de keuze voor nieuwbouw niet meer hoeft na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.