Wonen in Huysackers
Logo Logo

Goed nieuws! Van Santvoort Bouw B.V. is gestart met de bouw van 8 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen van Huysackers fase 1. Zoals je op de foto kunt zien, heeft de aannemer onlangs de begane grondvloer gelegd.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Huysackers fase 2A. De bouw van hun nieuwe woning gaat definitief van start. Aannemer Van Santvoort Bouw B.V. start naar verwachting in november van 2020 met de (bouw)werkzaamheden.

Lees verder

Wil jij de voordelen van een nieuwbouwwoning en wonen in Veldhoven? Het kan! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in fase 1 en 2A in Huysackers! Deze fases omvatten in totaal 134 woningen van diverse types. Van tussenwoning tot vrijstaand huis, voor elk budget een passende woning.

Lees verder

Less is more. Voor heel wat interieurs is dat inderdaad het geval. Maar van een hele reeks witte muren met witte meubels word je ook niet altijd vrolijker. In dat geval is het interessant om eens na te denken over een eyecatcher in je huis. Maar wat is dat nu, zo’n eyecatcher? Welk voorwerp trekt alle aandacht? Hoe maak je een ruimte levendiger, gezelliger of simpelweg mooier? Wij helpen je graag met deze 7 tips.

Lees verder

Goed nieuws: de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) die nodig is voor de bouw van 73 woningen in Huysackers Fase 2a is onherroepelijk! Binnen de wettelijke termijn zijn er geen bezwaren binnengekomen. Daarmee komt de start bouw weer een stapje dichterbij!

Lees verder

De woningen in Huysackers blijken ook in fase 2 weer enorm populair. Amper 6 weken na de start verkoop hebben al aardig wat kandidaten de koopovereenkomst digitaal getekend. Een update!

Lees verder

De plannen om een nieuwe school te starten in Huysackers zijn definitief. Op termijn zal een nieuw schoolgebouw in Huysackers worden gebouwd.

Lees verder

De overheid heeft aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus (COVID-19) in Nederland te voorkomen. Dat betekent dat onder andere scholen, sportverenigingen en horeca gesloten zijn. De woningen van Huysackers is een project van BPD Bouwfonds Property Development en de werkzaamheden daaromtrent draaien de komende weken gewoon door.

Lees verder

De uitslag van de toewijzing is bekend en van de 73 woningen in fase 2a zijn bijna alle woningen onder optie. Op 1 vrijstaande woning na. Wil jij wonen in een vrijstaande woning in dit nieuwe dorp in Veldhoven? Laat wat van je horen want misschien is zo'n vrijstaande woning net iets wat jij zoekt!

Lees verder

De woningen in fase 2A zijn toegewezen. Ben jij één van de kandidaten die tijdens de inschrijfperiode voorkeuren doorgaf voor Huysackers?

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.