Huysackers
Logo Logo

Huysackers fase 1 verkoop gestart!

Deze woningen fase 1 van Huysackers zijn nu te koop. Zit jouw ideale woning erbij? Scroll naar beneden en kom er achter hoe je je kunt inschrijven.

Mijn Eigen Huis

Wil je een woning kopen in Huysackers - fase 1 dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Na het inloggen controleer je of je favoriete woningen er in staan, geef je jouw voorkeuren door en wacht je tenslotte de toewijzing af. Heb je nog geen inlog? Lees dan waarom dat nodig is en hoe je dat doet.

 • Stap 1

  Log in en check je favoriete woningen

  Log in op Mijn Eigen Huis en check je favoriete woningen. Staan ze er nog niet bij? Klik dan op het hartje bij het woningtype bij het aanbod.

 • Stap 2

  Vul je gegevens aan en geef je voorkeuren door

  Woningen gefavoriet en wil je jouw voorkeuren doorgeven? Vul je persoonlijke gegevens aan en geef maximaal 5 voorkeuren door.

 • Stap 3

  Wacht tenslotte de toewijzing af

  Je het tot 23 april 17.00 uur om je voorkeuren door te geven via jouw persoonlijke account. Na de inschrijfperiode ontvang je op 26 april van ons bericht over de toewijzing maar je ziet het dan ook in jouw account.


De verkoop- en toewijzingsprocedure

Meer over een persoonlijk account, een financiële check of de toewijzingsprocedure van de woningen vind je onder het kopje 'Service' op de website.

Lukt het niet om een account aan te maken of heb je bijvoorbeeld een vraag over het downloaden en uploaden van je financiële check? We helpen je graag! Via het kopje 'Service' neem je contact met ons op.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.