Bouwen in Huysackers
Logo Logo
Bouwkavel #414
Vrij
€ 430.689 k.k.
Kan ik dit lenen?
Ik ben geïnteresseerd

Bouwkavel #414

Kavelnummer 414 heeft een perceelgrootte van 807 m2 en ligt aan de oostrand van Huysackers. In Huysackers fase 2 zijn een 5-tal bouwstijlen toegestaan waarvan gemeente Veldhoven heeft vastgesteld welke bouwstijl mag op welke kavel.


Op kavel 414 bouw je een duurzame vrijstaande woning in de bouwstijl van Bossche School. Lees verder en ontdek of dit jouw stijl wordt!


Ik ben geïnteresseerd
Vrij

Bouwkavel #414

Lees verder
Vrij

Vragen over de kavels?

Neem dan contact op met het team Grondzaken gemeente Veldhoven. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur het algemene nummer 14 040.

Interesse in een kavel?

Interesse in een kavel? Download het interesseformulier en stuur het naar gemeente Veldhoven. Bekijk ook de lotingsprocedure.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar Te huur In optie Verkocht Verhuurd In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Bouwkavel #414

Op deze kavel bouw je een vrijstaande woning in de bouwstijl van de Bossche school.


De Bossche School kenmerkt zich door de sober vormgegeven bouwstijl met zware muren en verdiepte raamkozijnen. Er wordt vooral gebruik gemaakt van de materialen, baksteen, beton en hout. De gevels hebben hoge verticale ramen. De flauwe daken verwijzen naar de romaanse inspiratie van de Bossche School.


Vanwege de eenvoud van de architectuur zijn er geen dakkapellen. Alleen zeer kleine dakkapellen kunnen als ondergeschikte toevoeging worden geplaatst, bij voorkeur op of vlakbij het gevelvlak.

Bekijk de kenmerken
Kavelinformatie
Verkoopstatus vrij
Koopsom € 430.689 k.k.
Woonsfeer dorpsleven, gezinsleven, groen
Oppervlakten & inhoud
Perceeloppervlakte 807 m2

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewekt en wil je meer weten?

Downloads

Stel een vraag

Like ons op Facebook

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.