Bouwen in Huysackers
Logo Logo
Bouwkavel #408
Vrij
€ 428.192 k.k.
Kan ik dit lenen?
Ik ben geïnteresseerd

Bouwkavel #408

Kavelnummer 408 heeft een perceelgrootte van 802 m2 en ligt aan de oostrand van Huysackers. In Huysackers fase 2 zijn een 5-tal bouwstijlen toegestaan waarvan gemeente Veldhoven heeft vastgesteld welke bouwstijl mag op welke kavel.


Op kavel 408 bouw je een duurzame vrijstaande woning in de Shake hands bouwstijl. Lees verder en ontdek of dit jouw stijl wordt!

Ik ben geïnteresseerd
Vrij

Bouwkavel #408

Lees verder
Vrij

Vragen over de kavels?

Neem dan contact op met het team Grondzaken gemeente Veldhoven. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur het algemene nummer 14 040.

Interesse in een kavel?

Interesse in een kavel? Download het interesseformulier en stuur het naar gemeente Veldhoven. Bekijk ook de lotingsprocedure.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar Te huur In optie Verkocht Verhuurd In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Bouwkavel #408

Op deze kavel bouw je een vrijstaande woning in de Shake hands bouwstijl. Deze stijl wordt gekenmerkt door relatief licht metselwerk met sierverbanden als borstweringen op de begane grond, onder de ramen op de verdieping of de schoorstenen. Diepe neggen komen alleen bij de entree voor maar ook ramen in het gevelvlak, uitgetimmerde kozijnen of ondiepe erkers. 


De gevelindeling is vrij en dynamisch met zowel grote als kleine raamopeningen en bijvoorbeeld ook ramen halverwege het gevelvlak bij een trapbordes.Ook met gevelhoge puiconstructies wordt geëxperimenteerd, soms fraai ingeklemd door gemetselde penanten.


Loggia’s en grotere balkons zie je in voor- en achtergevel. De zadeldaken zijn wat steiler maar samengestelde daken komen nauwelijks voor. Dakkapellen staan vaak op het dakvlak als zelfstandig element.

Bekijk de kenmerken
Kavelinformatie
Verkoopstatus vrij
Koopsom € 428.192 k.k.
Woonsfeer dorpsleven, gezinsleven, groen
Oppervlakten & inhoud
Perceeloppervlakte 802 m2

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewekt en wil je meer weten?

Downloads

Stel een vraag

Like ons op Facebook

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.