Bouwen in Huysackers
Logo Logo
Bouwkavel #265A
In optie
€ 446.501 k.k.
Kan ik dit lenen?
Ik ben geïnteresseerd

Bouwkavel #265A

Kavelnummer 265A heeft een perceelgrootte van 843 m2 en ligt aan de zuidrand van Huysackers. In Huysackers fase 2 zijn een 5-tal bouwstijlen toegestaan waarvan gemeente Veldhoven heeft vastgesteld welke bouwstijl mag op welke kavel.


Op kavel 265A bouw je een duurzame vrijstaande woning in de bouwstijl Eigentijds Kempisch. Lees verder en ontdek of dit jouw stijl wordt!

Ik ben geïnteresseerd
In optie

Bouwkavel #265A

Lees verder
In optie

Vragen over de kavels?

Neem dan contact op met het team Grondzaken gemeente Veldhoven. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur het algemene nummer 14 040.

Interesse in een kavel?

Interesse in een kavel? Download het interesseformulier en stuur het naar gemeente Veldhoven. Bekijk ook de lotingsprocedure.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar Te huur In optie Verkocht Verhuurd In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Bouwkavel #265A

Op deze kavel bouw je een vrijstaande woning in de Eigentijds Kempische bouwstijl. 


De architectuur van deze zogenoemde schuurwoningen mag een duidelijk eigentijdse, moderne vertaling zijn van de kempische architectuurstijl. Naast baksteen kunnen dan juist ook andere materialen, zoals hout(achtig), zink en glas bijdragen aan een modern beeld. De bijgebouwen hebben de uitstraling van een stal, met een kap uitgevoerd.

Bekijk de kenmerken
Kavelinformatie
Verkoopstatus optie
Koopsom € 446.501 k.k.
Woonsfeer dorpsleven, gezinsleven, groen
Oppervlakten & inhoud
Perceeloppervlakte 843 m2

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewekt en wil je meer weten?

Downloads

Stel een vraag

Like ons op Facebook

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.