De woningconfigurator

Om je te helpen bij het bekijken van de indeling en de ligging van de diverse appartementen in Het Tolhuis hebben we een 3D woningconfigurator gemaakt. In de configurator zie je in een overzicht alle appartementen en kun je om het hele gebouw heen draaien. Met de speciale zonnestand-functie kun je op elk gewenste datum en tijdstip de zonnestand instellen en bekijken. In de ochtend, middag en avond, en in de zomer, herfst, winter en in het voorjaar, wat je maar wilt en instelt. Klik op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl.

Ga naar de woningconfigurator

Je kunt zelf rondom het gebouw heen bewegen en als op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele bouwnummers selecteren. Je ziet hier de kenmerken en de verkooptekeningen. Ook kun je zien welke parkeerplaats in de parkeerkelder bij welk appartement hoort en waar je de berging van jouw nieuwe appartement kunt vinden.

Met deze woningconfigurator kan je zelf online jouw nog te bouwen droomappartement bekijken. Haal bijvoorbeeld het dak eraf en kijk van bovenaf de appartementen in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen.

Aan de configurator kunnen derhalve geen rechten ontleend worden. Voor de juiste informatie verwijzen wij naar de contractstukken met behorende verkooptekeningen en technische omschrijving. 

Vragen? Neem direct contact op
Wat speelt er? Het laatste nieuws