Alle voorzieningen dicht bij Het Tolhuis

Huysackers, de wijk waarin Het Tolhuis wordt gebouwd, heeft geen voorzieningen. Hier woon je in alle rust. Gelukkig hoef je niet ver voor de dagelijkse boodschap. De nieuwe wijk lift mee op de voorzieningen van Veldhoven. En dat zijn er veel. Wil je meer? Dan ben je met een kwartier rijden in het gezellige Eindhoven.

Alle winkels en horeca om de hoek

Bewoners van Huysackers fietsen over de Sondervick zo de Kromstraat in met allerlei winkels, een supermarkt en wat horeca. Niet veel verderop is het Citycentrum van Veldhoven met nog eens 100 winkels. Veel keuze dus.

image alt

Zorgvoorzieningen

Mocht je nu tijdens het sporten een blessure oplopen, dan kun je gewoon in Veldhoven naar de fysiotherapeut. Ook heb je de keuze uit diverse huisartsen. Een groot aantal vind je dichtbij Huysackers. Daarbij is er aan de rand van Veldhoven een vestiging van Máxima MC, het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant. Gewoon handig om in de buurt te hebben.

image alt

Sport en recreatie

Wie graag sport, zit goed in Veldhoven én Het Tolhuis. In de directe omgeving zijn volop sportmogelijkheden. Van sportclubs waar in teamverband wordt gesport tot fitness, zwemmen, tennis, golf en diverse hardloopclubs. En met zo’n mooie omgeving om je heen, lonkt de natuur natuurlijk maximaal om in de buitenlucht te sporten of gewoon lekker te wandelen of te fietsen.

Vragen? Neem direct contact op
Wat speelt er? Het laatste nieuws