Veldhoven als nieuw thuis

Veldhoven is een superfijne plek om te leven, vooral als je in Huysackers woont. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, de natuur is altijd dichtbij en je bent via de uitvalswegen ook zo in de grote stad. Of Veldhoven het beste van twee werelden biedt? Oordeel zelf. En mocht je jezelf wel in dit dorp zien wonen én ben je op zoek naar een groot, luxe appartement? Kijk dan even bij het woningaanbod van Het Tolhuis.

image alt

Alles wat je nodig hebt, vind je in Veldhoven

Veldhoven heeft een levendig centrum met talloze voorzieningen, waardoor je hier prima terecht kunt voor de dagelijkse boodschap en meer. Naast winkels is er horeca en zijn er uitgaansmogelijkheden. De wijk Zilverackers was een welkome aanvulling op het woningaanbod in Veldhoven en met Huysackers is daar vervolg aan gegeven.

image alt

Huysackers verrijkt Veldhoven

Er wordt volop gebouwd in Huysackers en vele gezinnen, stellen en singles hebben ook al hun intrek genomen. In de nieuwe Veldhovense wijk staan vooral gezinswoningen. Met appartementengebouw Het Tolhuis wordt een nieuw woningtype geïntroduceerd. Fijn voor diegenen die gelijkvloers willen wonen in Veldhoven, maar niet willen inboeten op ruimte én alle voorzieningen binnen handbereik willen houden.

image alt

Historie Veldhoven

Veldhoven is niet alleen zo in trek door de ligging en de goede voorzieningen. De 8 natuurgebieden rondom het dorp worden ook hoog gewaardeerd door de bewoners. Je hebt het voor het kiezen door de variatie. Wist je trouwens dat de geschiedenis van Veldhoven heel ver terug gaat? Toen de plannen voor Huysackers gemaakt werden, moest de grond worden onderzocht. Wat bleek, tienduizenden jaren geleden werd hier al geleefd. De locatie werd kennelijk toen ook al gezien als een interessante vestigingsplek.

  Bereikbaarheid
  Meer over de voorzieningen