Bereikbaarheid Het Tolhuis

Het prachtig ontworpen appartementengebouw staat straks aan de bijna gelijknamige straatnaam; Tolhuys. Het gebouw staat met de entree naar de wijk en de grote balkons zijn gericht op het blijvend groene landschap. Moet je je eens voorstellen hoe mooi je hier uitkijkt! Met de realisatie van Huysackers heeft de wijk Zilverackers in Veldhoven er een uitstekend bereikbare dorpskern bijgekregen.

Met de auto

Stap in de auto, die in garage onder het gebouw geparkeerd staat, en rijd via de nieuwe Zilverbaan in 5 minuten naar het dorp. Ook de A2 en A67 bereik je snel, waardoor je met een half uur in Den Bosch en Tilburg bent. Eindhoven is de dichtstbijzijnde stad, waar je naar hartenlust kunt winkelen en uitgaan. Handig ook dat er zo dichtbij een vliegveld is!

image alt

Met de fiets

Huysackers lijkt gemaakt voor wandelaars en fietsers. Dwars door de wijk loopt een doorgaande fietsroute naar Oerle en Veldhoven centrum. Wie in Het Tolhuis woont, fietst zo de natuur in waar je op uitkijkt. Fietsend ben je trouwens in zo’n 7 minuten bij de supermarkt. Een paar minuten verderop is het centrum van Veldhoven met een rijk aanbod van winkels.

image alt

Openbaar vervoer

Wandel in een paar minuten naar de bushalte aan de Sondervick en pak daar de bus. Buslijn 402 rijdt naar Veldhoven centrum en Eindhoven. Eindhoven Strijp-S is het dichtstbijzijnde treinstation bij Veldhoven. Met een half uur zit je in de trein.

  Meer over de voorzieningen
  Naar het woningaanbod